SÄSONGSINFORMATION

hus01

Styrelsearvoden
Skicka in uppgifter om arvodesutbetalningar. Blanketten kan beställas från oss via mail, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webanalys
Nu finns en ny tjänst tillgänglig för er som har hemsida hos oss – Webanalys! Återkom till oss, så får ni föreningens inloggningsuppgifter.
Till er som inte har hemsida hos oss men vill prova på Webanalys: kontakta oss så ordnar vi det!

E-faktura
Nu har alla medlemmar möjlighet att välja e-faktura som betalningssätt! Återkom till oss om ni önskar mera information.

E-signering
Nu finns det ett enklare sätt att signera kontraktet och medlemskapsansökan än med papper och penna! Vi erbjuder tjänsten som innebär en möjlighet att på ett snabbt och juridiskt bindande sätt skapa och ingå avtal i elektronisk form. Kontakta oss för mer information!

Stadgeändring
Bifogar här exempel på stadgar från Bolagsverket: http://www.bolagsverket.se/ff/foreningsformer/bostadsrattsforening/starta/stadgar-1.1865
Notera att BLV inte ändrat till "utgifter", istället för "kostnader" ännu (paragraf 4), men det som står om andrahandsavgiften är ok (paragraf 5). Glöm inte att skicka en kopia av de nya stadgarna till oss, när de blivit registrerade hos Bolagsverket!

Ändringsanmälan Bolagsverket
Efter årsstämman: Glöm inte att ni måste registrera eventuella ändringar av styrelseledamöter och suppleanter hos Bolagsverket, www.bolagsverket.se

Kontaktlista till FRUBO
Efter årsstämman: Skicka in ifylld kontaktlista om föreningen byter kontaktperson. Beställ den via mail från oss.

Överlåtelser / Pantsättningshandlingar
Till styrelsen: Skriv inte under medlemmarnas pantsättningshandlingar. FRUBO har fullmakt att skriva under, så skicka alla pantsättningshandlingar och avnoteringar till oss.
Skicka även överlåtelsehandlingar till oss snarast.

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB