• Home
  • BOSTADSINNEHAVARE

INFORMATION TILL BOSTADSINNEHAVARE

Autogiro

Med autogiro dras din månadsavgift per automatik från ditt bankkonto till föreningens konto utan att du behöver göra något mer än att se till att det finns täckning på ditt konto.

Sker det en eventuell avgiftsförändring kommer vi skicka ut information om det inför kommande autogirodragning.

För att aktivera autogirot maila, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring in till oss 013-374080 så hjälper vi dig att ta fram en autogiroblankettsansökan.

Viktigt att tänka på är att det inte går att ange ett sparkontonummer. För att vi ska kunna starta upp autogirot behöver ni ange ett transaktionskontonummer på ansökan.
Autogirot kommer aktiveras till kommande kvartal.

E-faktura

För att få avierna via E-faktura ansöker du om det på din internetbank och söker efter FRUBO AB. Ange ditt personnummer och ett oanvänt OCR-nummer som finns på dina avier. Vi kommer då kunna aktivera kopplingen här hos oss.

Detta betalningssätt kommer aktiveras till kommande kvartal efter ansökan.

Utskick av avi till din mail 

Vill du få dina avier utskickade till din mailadress istället för via postväg, maila in till oss så ändrar vi din profil.

Andrahandsuthyrning 

Ska du under en period bo i annat boende och vill hyra ut din bostadsrätt i andrahand kan du ansöka om det hos styrelsen.

För att få tillgång till en andrahandsansökningsblankett går det bra att maila in till oss så skickar vi den till dig.

Viktigt att tänka på är att föreningen kan ta ut en andrahandsavgift i samband med uthyrningen som tillkommer på månadsavgiften. Skulle andrahandsuthyrningen avslutas innan utsatt tid är det viktigt att meddela styrelsen det så att avgiften stoppas.

Utöver andrahandsansökan bör lägenhetsinnehavaren och andrahandshyresgästen skriva ett avtal sinns emellan för att skydda innehavaren från att hyresgästen tar lägenheten i besittning.

 

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB