FRUBO AB | Om oss

Frubo AB


FRUBO AB är ett fastighetsförvaltningsbolag som erbjuder bostadsrättsföreningar en komplett ekonomisk förvaltning, anpassad efter kundens behov.
Vi värnar om kvalitet, flexibilitet och hög service.

FRUBO AB är ett familjeägt fastighetsförvaltningsbolag med inriktning på bostadsrätter och har funnits i Linköping sedan 1992. Erfarenhet av ekonomiskförvaltning finns i bolaget sedan 1976.
Vi förvaltar närmare 190 externa bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Föreningsstorlekarna varierar mellan mindre föreningar om fyra lägenheter till större föreningar med upp till 250 lägenheter.

Med vår långa erfarenhet inom förvaltning har vi ett nära samarbete med revisorer, banker, jurister och leverantörer vilket underlättar det ekonomiska arbetet i föreningen.

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar och fastighetsägare en förvaltning med känsla för kvalitet och flexibilitet, varhelst i landet kunderna befinner sig. Flertalet av våra bostadsrättsföreningar finns i Stockholm och Linköping. Många av våra kunder har varit med oss sedan de en gång ombildades och FRUBO AB grundades.

Vi värnar om en god kontakt med våra kunder och delar gärna med oss av vår kunskap via informationsutskick, träffar och kurser som ordnas i vår regi.

Vi står för Ambition, Förmåga och Vilja att göra det lite bättre!

Annika Hultin
Nunne Jarmalm

Till minne av Nunne 2024-02-29

Pia Wallin
Carina Mellqvist
Lisa Eriksson
Sofie Alvemål
Desirée Gunnarsson
Erica Friberg
Hanna Danielsson
Erik Andersson
Mattias Andersson
Sabine Molin
Alice Wiklund
Rama Badwea