OM FRUBO AB

om ossFRUBO AB är ett fastighetsförvaltnings-bolag med inriktning på bostadsrätter och har sitt säte i Linköping sedan 1992. Erfarenhet av fastighetsförvaltning finns i bolaget sedan 1976.
 
Om oss | Vi erbjuder konkurrenskraftig service med goda kunskaper inom förvaltning och ett nära samarbete med revisorer, banker, försäkringsbolag, jurister och entreprenörer. Då vi är en mindre organisation och alltid varit konkurrensutsatta har vi alltid haft höga krav på effektivitet och kostnadsmedvetenhet.
 
Vi kan idag erbjuda bostadsrättsföreningar och fastighetsägare förvaltning med känsla för kvalitet, kundstöd och flexibilitet - varhelst i landet kunderna befinner sig. Flertalet av våra bostadsrättsföreningar finns i Linköping och Stockholm och många har varit med oss sedan de en gång ombildades till bostadsrättsföreningar.
 
Vi delar med oss av vad vi kan till våra kunder i form av informationsblad, träffar och kurser som ordnas i vår regi. Även bostadsrättsföreningarnas hemsida fungerar idag som informationskanal.

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB