FRUBO AB - Ekonomisk förvaltare av bostadsrättsföreningar

FRUBO AB är ett fastighetsförvaltningsbolag med inriktning på bostadsrätter och har funnits i Linköping sedan 1992. Erfarenheten av fastighetsförvaltning finns i bolaget sedan 1976.

Vi förvaltar närmare 170 externa bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Föreningsstorlekarna varierar mellan mindre föreningar om fyra lägenheter till större föreningar med upp till 300 lägenheter.

Vi har lång erfarenhet inom förvaltning och har ett nära samarbete med revisorer, banker, försäkringsbolag, jurister, entreprenörer och leverantörer vilket underlättar det ekonomiska arbetet i föreningen.

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar och fastighetsägare en förvaltning med känsla för kvalitet och flexibilitet, varhelst i landet kunderna befinner sig. Flertalet av våra bostadsrättsföreningar finns i Linköping och Stockholm. Många av dem har varit med oss sedan de en gång ombildades till bostadsrättsföreningar.

Vi delar med oss av vad vi kan till våra kunder i form av informationsutskick, träffar och kurser som ordnas i vår regi. 

                                                                   Hösta kreditklass

 

 

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB